STEAK MET WITLOFSALADE
LICHT GENIETEN
Werk: 7 minuten – Gaartijd: 6 minuten
INGREDIËNTEN (VOOR 2 PERSONEN)
- steak voor 2 personen
- 3 stronkjes witlof
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 handvol bladpeterselie
- mayonaise light
- 2 knoflookteentjes
- 3 takjes tijm
- 3 takjes rozemarijn
BEREIDING
- Dep de steak droog en kruid met peper en zout.
- Plet de knoflookteentjes en verwijder het vel.
- Bak het vlees samen met de rozemarijn, tijm en knoflook in een mengeling van olijfolie en boter, ongeveer 3 minuten aan elke kant tot het rosé is.
- Snijd het witlof en de bladpeterselie heel fijn en meng er de kappertjes en wat olijfolie onder.
door Marijke | 19-05-2019
Resultaten
Lieve Kelchtermans
20,8 kg
- cm
Monique De Klerk
11,8 kg
74 cm
Paola Bisschops
28,6 kg
135 cm
Marie-José Heeren
15 kg
106 cm
Nancy S'Jongers
6,6 kg
56 cm
Christiane Briers
10 kg
61,2 cm
Evi Grosemans
-10,6 kg
-58 cm
Charro Vanderaerden
14 kg
105 cm
Evi Smets
-8,4 kg
-58 cm
Marie-Claire Quetin
8 kg
70 cm