STEAK MET WITLOFSALADE
LICHT GENIETEN
Werk: 7 minuten – Gaartijd: 6 minuten
INGREDIËNTEN (VOOR 2 PERSONEN)
- steak voor 2 personen
- 3 stronkjes witlof
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 handvol bladpeterselie
- mayonaise light
- 2 knoflookteentjes
- 3 takjes tijm
- 3 takjes rozemarijn
BEREIDING
- Dep de steak droog en kruid met peper en zout.
- Plet de knoflookteentjes en verwijder het vel.
- Bak het vlees samen met de rozemarijn, tijm en knoflook in een mengeling van olijfolie en boter, ongeveer 3 minuten aan elke kant tot het rosé is.
- Snijd het witlof en de bladpeterselie heel fijn en meng er de kappertjes en wat olijfolie onder.
door Marijke | 19-05-2019
Resultaten
Anna Vannitsen
9,2 kg
54 cm
Nancy S'Jongers
6,6 kg
56 cm
Ann Loyens
11 kg
78 cm
Christiane Briers
10 kg
61,2 cm
Georgette Swinnen
8,2 kg
65 cm
Evi Grosemans
-10,6 kg
-58 cm
Charro Vanderaerden
14 kg
105 cm
Paola Bisschops
28,6 kg
135 cm
Monique De Klerk
11,8 kg
74 cm
Lieve Kelchtermans
20,8 kg
- cm